Rezervni senzor za Dri Sleeper Eclipse™

DRI Sleeper
Broj narudžbi  (9)
SKU
UROS-ECLIPSE
Dostupno: 6 komada
Rezervni urosenzor za uređaj Dri Sleeper Eclipse™.
90,00€
Besplatna dostava
Dostupno
Naručite u sljedećih za isporuku u
Rezervni urosenzor za uređaj Dri Sleeper Eclipse™.

Rezervni urosenzor za uređaj Dri Sleeper Eclipse™.

DRI Sleeper Eclipse urosensor je vodeća svjetska inovacija koja u jednu jedinicu uključuje odašiljač i senzor. NEMA žica jer je urosenzor direktno spojen sa alarmom izbjegavajući potrebu za zasebnim odašiljačem u koji mora biti uključen. To za vaše dijete znači dodatnu udobnost jer na njihovom donjem rublju nije pričvršćen glomazan odašiljač i nema dijelova koji se mogu slomiti ili oštetiti.

Patentirani, plastični Urosensor™ jednostavan je za čišćenje i sušenje za trenutnu ponovnu upotrebu te ide izravno u gaćice kako bi se odmah otkrile prve kapi urina. Nema metalnih kontakata pa Urosensor™ neće korodirati ili se pokvariti zbog urina.

Urosensor™ je potrošni proizvod jer se baterija ne može zamijeniti budući je uređaj izrađen iz jednog komada kako bi se spriječilo da vlaga uđe u elektroniku. Međutim, dugotrajna baterija, zajedno s posebnom tehnologijom štednje baterije, znači da Urosensor™ neće trebati zamijeniti tijekom normalnog razdoblja liječenja. Pod uvjetom da se alarm isključi kad se ne koristi uređaj možete koristiti najmanje godinu dana svake noći. (Razlog zbog kojeg većina drugih bežičnih alarma ima zaseban odašiljač je taj što se senzor ne može zapečatiti zbog neadekvatnog trajanja baterije. Baterija se u mnogim bežičnim alarmima mora redovito mijenjati, često jednom mjesečno).

NAPOMENA: Nije za Dri Sleeper Excel, on ima drugačiji senzor.
VIDEO: uparivanje Eclipse alarma
  • dimenzije (Š, V, D): 5,3 x 1 x 2,6 cm
  • težina: 10 g

Moglo bi Vas zanimati

Recenzije
Napišite recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili kreirajte korisnički račun