Bežični alarm za odvikavanje od mokrenja DRI Sleeper Eclipse™

DRI Sleeper
Broj narudžbi  (137)
SKU
ECLIPSE
Dostupno: 60 komada
Bežični alarm za odvikavanje od mokrenja DRI Sleeper Eclipse™, s daljinskim senzorom je praktičnije provjereno rješenje protiv mokrenja u krevet.
-10%
Posebna cijena 153,00€
Štedite 17,00€
Akcija završava 30.04.2024.
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 170,00€
Besplatna dostava
Dostupno
Naručite u sljedećih za isporuku u
Bežični alarm za odvikavanje od mokrenja DRI Sleeper Eclipse™, s daljinskim senzorom je praktičnije provjereno rješenje protiv mokrenja u krevet.

Dri Sleeper™ pomaže obiteljima ponovno otkriti radost suhog noćnog sna od 1979. godine. Neka mokrenje u krevet bude stvar prošlosti i to brzo. Uređaj patentiran i proizveden na Novom Zelandu. Urolozi u RH preporučuju ga za liječenje kada nema medicinske dijagnoze za mokrenje u krevet.

Bežični alarm protiv mokrenja

Dri Sleeper Eclipse™ je još jednostavniji bežični model legendarnog uređaja Dri Sleepera™ s kabelom. Tretman kreće u 2 koraka:

  • Umetnite Urinosenzor u gaćice (najbolje uz mini uložak)
  • Alarm uključite i stavite na stol

Tretman je spreman.

VIDEO: intro - kako ga pokrenuti u svega 30 sekundi

Kako uređaj funkcionira?

Urinosenzor je postavljen u gaćice i na kontakt s vlagom urina aktiviran je alarm koji probudi dijete te ono odlazi samostalno na zahod. Kroz nekoliko sljedećih dana ili tjedana dijete se uči buditi brže sve dok se ne nauči buditi prije nego urin krene i alarm se oglasi. Tada se dijete dosljedno budi svaki put kada ima potrebu odlaska na zahod. U konačnici će spavati bez mokrenja u krevet ili uopće bez potrebe odlaska na zahod tijekom noći.

Ponekad liječenje može potrajati više tjedana do nekoliko mjeseci, ali kako profesor Hjalmas iz Švedske, vodeći pedijatriski medicinski stručnjak u rješavanju problema mokrenja u krevet, kaže: "To je jedina potvrđena metoda koja liječi problem mokrenja u krevet."

Međunarodno istraživanje potvrđuje da je alarm protiv mokrenje u krevet jedina dokazana metoda za uspješno liječenje tog problema.

Prednosti

Jedinstven patent na svjetskom tržištu. Nema kontakta s metalom, nema korozije u dodiru s urinom, nema iritacije kože i jednostavno se čisti. Idealne veličine za detekciju vlage u donjem rublju djeteta. Učinkovit prodoran zvuk alarma. Urinosenzor prima signal s udaljenosti do 25 metara te može biti i u roditeljskoj sobi. Unaprijeđena tehnologija štednje baterije. Simpatičnog djeci prijateljskog dizajna poput male svemirske rakete.

Činjenice

Istraživanja pokazuju da je mokrenje u krevet vrlo uobičajeno. Čak 20% petogodišnjaka ima taj problem. U većini slučajeva nije u pitanju medicinski problem, ali ukoliko sumnjate da jest dobro je provjeriti kod urologa. Mokrenje u krevet je učestalo u onim obiteljima u kojima su i oba roditelja u djetinjstvu imali taj problem. Što znači da je genetski naslijedan problem, nije dječja krivica. U tom slučaju kada nema medicinskih ili fizioloških razloga može se izliječiti. Istraživanja ukazuju i na to da je uzrokovano kombinacijom čvrstog spavanja te toga što signal punog mjehura na prolazi kroz mozak. Većina djece stekne noćnu kontrolu mjehura prije nego što krene u školu. No ako Vaše dijete još uvijek mokri u krevet barem dva puta tjedno u dobi od 5 godina starosti, vjerojatno pati od enureze (medicinski pojam za mokrenje u krevet). Također, istraživanja su pokazala kako nema lijekova koji mogu izliječiti mokrenje u krevet.

Treba li se liječiti mokrenje djeteta u krevet?

Oko 15% onih koji mokre u krevet svake godine izlazi na vidjelo. Međutim, za one koji još nisu to može biti vrlo neugodno i poražavajuće iskustvo. Mokrenje u krevetu može dovesti do pitanja samopoštovanja, zlostavljanja i zadirkivanja vršnjaka i socijalne izolacije, osobito ako se dogodi u školskim kampovima i spavanju kod prijatelja. Djeca vrednuju mokrenje u krevet kao treći najstresniji događaj nakon roditeljskog razvoda i svađe. Iz tih razloga liječenje mokrenja u krevet može imati vrlo pozitivan učinak na život djeteta.

Kako mogu pomoći svom djetetu?

Razgovarajte sa svojim djetetom o mokrenju u krevet i razumijete njegovu brigu. Dajte im do znanja da nije njihova krivica i da nisu sami u tome. Mnogi dječaci školske dobi još uvijek mokre u krevet. Uvjerite ih da se mokrenje u krevetu može izliječiti i ako su spremni za to, podržat ćete ih.

Stvari koje treba izbjegavati

Pokušajte ne ograničiti navike pijenja Vašeg djeteta, ne mokri u krevet jer pije previše. Obično mokri zato što njegov mozak ne prepoznaje signale punog mjehura tijekom spavanja, a mjehur se refleksno prazni.

Podizanje djeteta da ode na zahod u određenim vremenima tijekom noći može biti kontraproduktivno, pogotovo ako dječji mjehur nije pun. Da bi bio učinkovit noćni toaletni trening, mora se razviti vezu između punog mjehura i mehanizama slanja te informacije mozgu tijekom spavanja. Buđenje djeteta kad mjehur nije pun to ne čini. Slično tomu, mito i nagrade za nerealne ciljeve kao što su suhe noći ne funkcionira jer mokrenje u krevet nije pod djetetovom kontrolom.

Alarmi protiv mokrenja u krevetu poznati su širom svijeta da imaju najveću stopu uspjeha u liječenju tog problema s trajnim učinkom u rasponu od 70-90% u usporedbi s drugim tretmanima. Prednost alrama jest da je troškovno učinkovit, nema potrebe za lijekovima i nemaju nuspojave.

Kako alarm radi?

Uređaj protiv mokrenja u krevet radi tako što se u dječje donje rublje postavi senzor koji aktivira alarm kad se oslobodi mala količina urina i budi dijete. S vremenom dijete uči povezivati osjećaj punog mjehura s potrebom da se probudi i na kraju će refleks mjehura ispravno funkcionirati i dijete će mirno spavati tijekom noći.

Trening koji podupire i potiče Vaše dijete

Roditelji imaju ključnu ulogu u tretmanu alarmom. To uključuje treniranje Vašeg djeteta u tome što mu je činiti kada se alarm aktivira tijekom noći i osigurati se da je reagiralo na alarm i ide na zahod. Unaprijed pripremljena posteljina za zamjenu po potrebi i odjeća za spavanje pomoći će brzom povratku u krevet. Uključivanje cijele obitelji u program liječenja i prepoznavanje svakog napretka prema cilju rješavanja mokrenja u krevetu može dati ogroman motivacijski poticaj dotičnom dijetetu. Kada dijete postigne 14 uzastopnih suhih noći s alarmom, njegovo mokrenje u krevet se izliječilo i može prestati koristiti alarm.

  • dimenzije (Š, V, D): 7,9 x 3 x 4 cm
  • težina: 35 g
Detalji
Jamstvo2 godine
EAN06190130000392

Moglo bi Vas zanimati

Recenzije
Napišite recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili kreirajte korisnički račun