medicaldirect.hr
Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle
Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle
Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle
Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle
Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle
Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle
Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle
Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle

Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle

Besplatna dostava
4.8
1087 Narudžbi
34 Recenzije
Ovaj ultrazvučni inhalator na baterije ili USB adapter koristi modernu MESH tehnologiju koja omogućava bešuman rad i inhalaciju u svim položajima uključujući ležeći.
SKU M102
Proizvođač Yuwell
Jamstvo 3 godine
525,00 kn -10% 472,50 kn
Dostupno

Komada na skladištu 123

Detalji

Ultrazvučni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle

Ultrazvučni inhalator na baterije ili adapter za bebe, djecu i odrasle

Potpuno nečujan inhalator koji je posebno dobar za inhaliranje malih beba.
Malen je, lagan, napaja se na dvije obične AA baterije i zbog toga je savršen za putovanja. Također se može napajati izravno na adapter preko USB priključka.
Vrlo je jednostavan za uporabu.
Automatski se gasi kada nema više tekućine u čašici.
U pakovanju dolaze maske za djecu i odrasle i usnik.

Čašicu za lijek nije potrebno mehanički čistiti nego samo isplahnuti destiliranom vodom. Ako se čašica mehanički čisti krpom, spužvicom ili nečim drugim može doći do oštećenja ultrazvučnog transduktora.

MESH inhalator dijelovi

I poznati hrvatski pjevač Jaques Houdek koristi ovaj inhalator

Inhalator Jaques Houdek

Liječenje inhalacijama zašto, kada i kako?

Inhaliranje pomoću inhalatora raspršivača je jedan od najboljih načina liječenja kašlja, bronhitisa i astme. Ne morate na inhalacije ići isključivo u ambulantu, možete sebe ili svoje dijete inhalirati kod kuće u domaćim uvjetima i atmosferi.

Kada se govori o inhalacijama svatko se od nas barem jednom u kućnoj izvedbi inhalirao nad čajem od kamilice s ručnikom preko glave. To je najstariji oblik inhalacije. Postoji više tipova inhalatora no ovdje govorimo o klasičnom kompresorskom inhalatoru.
Kompresorski inhalator raspršivač (nebulizator) je uređaj koji lijekove u tekućem obliku pretvara u aerosol koji se udiše i tako u vrlo sitnim česticama i dopire do najsitnijih dijelova dišnih puteva.

Liječenje inhalacijama uz inhalator preporučuje se kod virusnih i nekih bakterijskih upala dišnog sustava: kod sinuzitisa, nazofaringitisa, laringotraheitisa, upale pluća, suhog i produktivnog kašlja raznog podrijetla.

Inhalatori se koriste kod virusnih upala da bi se olakšali simptomi prehlade do potpunog spontanog oporavka. Zatim, kod nekih bakterijskih infekcija sinusa i većih dišnih puteva, da bismo dopremili antibiotik do tih područja i olakšali dreniranje paranazalnih šupljina. Posebno su učinkoviti u terapiji alergijskih rinitisa, laringotraheitisa i astme.
Inhalacije su pravi izbor kod teškog produktivnog kašlja, gdje je iskašljavanje naporno i isrcpljujuće zbog gustog sekreta. Odrasli ponekad i uspjevaju izbaciti sekret van, ali djeca ne. Zato je inahalotor najbolje moguće rješenje da biste olakšala svojoj djeci, isto tako ubrzali proces ozdravljenja i do nekoliko puta.

Što se stavlja u inhalator?

Razni lijekovi mogu se dodavati u inhalatore i od njih praviti inhalacije. Prvi uvjet je da su tekući, da nisu uljne podloge i da se mogu primjenjivati na respiratornom sustavu u određenim indikacijama.

Najosnovniji vid inhalacije je dodavanje 3ml fiziološke otopine u raspršivač i inhaliranje 15-25 minuta. To predstavlja simptomatsku terapiju koja ima za zadatak vlaženje dišnih puteva kod suhog kašlja i lakih prehlada. No takva terapija je od neprocjenjive važnosti za djecu. Od najmlađih bebica do veće djece.
Inhaliranje nije neugodno. Zapravo je ugodan proces i djeca uglavnom rado sudjeluju u postupkuu inhalacije. Bitno ih je uključiti u proces inhalacije. Ponekad im je dosadno pa se roditelji snalaze tako što ima dopuste da gledaju crtić na televizoru ili mobitelu. Moguće se inhalirati putem maskice ili usnika - usmjeriti paru da dijete udiše ukoliko ima strah od maske.

Fiziološkoj otopini se obično dodaju i drugi sastojci, da bi se djelovalo i na neke druge simptome koji se javljaju tijekom bolesti koje propisuje liječnik, kod djece prema kilaži, a kod odraslih prema simptomima.

Što znače različita svjetla?

Različita svjetla na inhalatoru

Tehničke karakteristike

 • Ultrazvučna frekvencija: 113 kHz
 • Težina: 108g (bez baterija)
 • Brzina inhalacije: ≥0,2 mL/min
 • Prosječna veličina čestica (MMAD): 3,7 μm.
 • Napajanje: dvije AA 1,5V baterije ili preko USB adaptera
 • Spremnik tekućine za inhalaciju: 8 ml

Mišljenja korisnika

Preporuka! · 15.5.2022.
Na preporuku kupljen i odlican je!
Koristimo za curicu od 2god i bebu 9mj. Tih je i lagan za odrzavanje i koristenje.
Definitivno preporuka za Medical Direct, te besplatnu i brzu dostavu!
Odlicna investicija · 13.5.2022.
Spas, ali zaista spas za roditelje cija se djeca plase buke.
Vrlo je jednostavan za koristenje (i odrzavanje), u potpunosti necujan i vrlo kompaktan.
Bila sam vrlo skepticna s obzirom da su ultrazvucni inhalatori nekih poznatijih brendova visestruko skuplji, no ipak sam odlucila riskirati i zaista se isplatilo. Ovaj inhalator je prava mala zvijer!

Hvala na brzoj isporuci i cokoladi.
Bešumni inhalator · 9.5.2022.
Ovo je proizvod koji mi je žao što nisam kupila ranije! Inhalator je stvarno bešuman tako da inhaliram dvogodišnju kćer dok spava, a učinkovit.
Preporuka svakome!
Ovo trebate imati · 8.5.2022.
Bit ću kratka te istaknuti najvažnije. Dijete li je prodisalo nakon dva tjedna borbe sa sirupima i aspiratorom. Nakon početnog šoka (ima dvije godine) sada se inhalira sama. Svaka čast tehnologiji. Bila sam jaaaaaaako skeptična, a sad svima preporučujem (ne sad samo tu online, hehe, već i mami, svekrvi, susjedama...). Eto. Kupite ovu mašinicu. Nećete požaliti.
Ultrazvučni inhalator · 6.5.2022.
Nakon muke po sekretu koji se zadržavao u sinusima moje 8. Mjesečne bebe preporodili smo se koristeći ovaj inahalator. Naime, pregledavala sam više takvih proizvoda i odlučila se upravo za ovaj. Bitna stvar je što je dostava ekstra brza tako da je inhalator bio kod nas u roku 48h od narudžbe. Proizvod je extra tih, maske dolaze u 2 veličine tako da ga mogu koristit i ja i beba, lako se puni te se jednostavno rukuje s njim, čišćenje je vrlo jednostavno također. Malo je reći da sam oduševljena proizvodom te bih ga preporučila svima, nemojte se dvoumiti! I sve pohvale za znak pažnje- mliječnu čokoladu!
Kupujem opet sigurno kod vas ❤️
Najdraži proizvod · 6.5.2022.
Kupili smo ovaj inhalator jer je bebačica (17 dana stara) dobila bronhiolitis i preporuka nakon hospitalizacije je bila da se inhaliramo i doma. Super ga je prihvatila, tih je i kompaktan, možemo ga nositi sa sobom jer stane u bilo koju torbicu i odlično je što ima nastavak i za usta kad beba malo naraste. Topla preporuka za sve čiji se bebači bore sa disanjem, od nas čista petica
Pulmicor · 13.3.2022.
Može li se u ovom inhalatoru koristiti pulmicor i drugi lijekovi? U ljekarni mi kažu da ne može..

Poštovana gospođo Mia,
Pulmicor i drugi vrlo gusti lijekovi mogu se koristiti u ovom inhalatoru ukoliko su razrijeđeni fiziološkom otopinom.

S poštovanjem,
Vaš Medical Direct tim
Bešumni inhalator · 25.12.2021.
Inhalator je naručen zbog mog psića kojemu je preporučena inhalacija za lakše disanje i primjenu lijeka. Još je rano znati pomaže li lijek i sama inhalacija, ali sam inhalator je fantastičan. Za razliku od drugih je lako prenosan, bežičan (ako se koriste baterije) i doslovno bešuman. Pas se jako brzo i lako naviknuo na nje (uz par nagradica) i kad zaspe gotovo ga i ne doživljava dok mu ga držim 2 cm od nosića.

Uspila sam ga i blokirati jer sam ga nakon svakog korištenja (2-3x na dan) ispirala s par ml destilirane vode kako je i rečeno u uputama, ali ga nisam stavljala u “mod čišćenja”, pa je svijetlilo plavo svijetlo kao da radi, ali nije puštao paru.
Onda sam pročitala uputstva do kraja i shvatila da čašicu za lijek treba malo ispirati s vrelom vodom da bi se odštopala.
I redovito nakon svake ili svake druge inhalacije stavljati u mod čiščenja s destiliranom vodom. Ipak inhaliramo NaCl s lijekom, naravno da će biti soli.
I sad je sve super. Ja ga koristim s kabelom na power bank-u jer se obične baterije brzo troše.
Nadam se da sam ovom recenzijom pomogla vlasnicima pasa koji razmišljaju o tome koji inhalator da kupe kao i onima kojima se dogodi da “svijetli plavo, a ne izlazi para” :-).
Također, inhalator je stigao na otok u roku 24-48 sati. Neviđeno.
Iskrene preporuke i veliko hvala MedicalDirect-u.
Praktičan inhalator · 22.12.2021.
Praktičan i jednostavan za uporabu.
Brza dostava i čokolada, hvala MD.
Besumni inhalator · 17.12.2021.
Dobar proizvod, usluga brza i vrlo korektna.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Bešumni inhalator na baterije za bebe, djecu i odrasle

Još Vas može zanimati

Žabica oksimetar za djecu

Pulsni oksimetar za djecu

357,00 kn -15% 303,45 kn
Besplatna dostava
5
4 Recenzije
228 Narudžbi
Komada na skladištu 239
Yuwell YT-2 beskontaktni toplomjer

Beskontaktni infracrveni toplomjer za čelo s memorijama

390,00 kn -20% 312,00 kn
Besplatna dostava
5
3 Recenzije
155 Narudžbi
Komada na skladištu 86
Antidekubitalni madrac

Antidekubitalni madrac

567,00 kn -20% 453,60 kn
Besplatna dostava
5
21 Recenzija
1340 Narudžbi
Komada na skladištu 101
Snažni medicinski aspirator Yuwell

Snažni profesionalni medicinski aspirator

1.680,00 kn -20% 1.344,00 kn
Besplatna dostava
5
17 Narudžbi
Komada na skladištu 2
Koncetrator kisika Yuwell YU 300

Koncentrator kisika za osobnu uporabu

5.250,00 kn
Besplatna dostava
5
1 Recenzija
47 Narudžbi
Komada na skladištu 3
Oksimetar za intenzivnu uporabu

Oksimetar za intenzivnu uporabu MD300M

1.050,00 kn -15% 892,50 kn
Besplatna dostava
5
3 Recenzije
61 Narudžba
Komada na skladištu 27
Snažna infracrvena lampa

Novo Snažna infracrvena lampa

340,00 kn -10% 306,00 kn
Besplatna dostava
15 Narudžbi
Komada na skladištu 33
Infracrvena svjetiljka

Infracrvena lampa

240,00 kn
Besplatna dostava
4.9
9 Recenzija
465 Narudžbi
Yuwell YT-1 beskontaktni toplomjer

Beskontaktni infracrveni toplomjer za čelo

440,00 kn -20% 352,00 kn
Besplatna dostava
3.9
10 Recenzija
402 Narudžbe
Komada na skladištu 78
Yuwell tlakomjer na nadlakticu s adapterom

Yuwell tlakomjer na nadlakticu s adapterom

400,00 kn -15% 340,00 kn
Besplatna dostava
5
12 Recenzija
420 Narudžbi
Komada na skladištu 50
Digitalna vaga za bebe i djecu kapaciteta 20 kg i preciznosti 10 g

Digitalna vaga za bebe i djecu

495,00 kn
Besplatna dostava
5
114 Narudžbe
Komada na skladištu 6

Medical direct logo

Hrvatska medicinska trgovina

Ured, trgovina i skladište
 • Prudnjaci 26b, HR-10437 Bestovje

Radno vrijeme
 • pon - pet: 08:00 - 16:00
 • sub 9:00 - 13:00

Kontakt
2022 © Medical Direct d.o.o.