Rezervni senzor za Dri Sleeper

DRI Sleeper
Broj narudžbi  (25)
SKU
UROS-DRI
Dostupno: 11 komada
Rezervni urosenzor za uređaj Dri Sleeper.
28,00€
Besplatna dostava
Dostupno
Naručite u sljedećih za isporuku u
Rezervni urosenzor za uređaj Dri Sleeper.

Rezervni urosenzor za uređaj Dri Sleeper.

Patentirani DRI Sleeper® excel Urosensor™ izrađen je od meke, fleksibilne, lijevane plastike, tako da je udobna za nošenje i lako se čisti i suši za trenutnu ponovnu upotrebu. Ne postoje dijelovi koji se mogu slomiti ili oštetiti.

Naš Urosensor™ stavlja se direktno u gaćice, što je najbolji položaj za trenutno otkrivanje istjecanja mokraće i ima osjetljive trake s obje strane za maksimalno izlaganje vlazi. Nema metalnih kontakata, tako da ga mokraća neće nagrizati ili oštetiti.

Urosensor™ je dovoljno dug i širok da prve kapi urina svaki put pokrenu alarm. Kabel iznosi 85 cm, tako da ga mogu nositi starija i viša djeca.

Urosensor™ je potrošni proizvod poput slušalica za iPod ili mobilni telefon. Uz razumnu brigu, Urosensor™ će trajati dugi niz godina. Međutim, trebat će ga povremeno zamijeniti. Budući da dijete koristi Urosensor™, nemoguće je točno predvidjeti vrijeme trajanja Urosensora™. Dakle, kao što ljudi često imaju rezervne slušalice pri ruci, naš je savjet je da je i rezervni Urosensor™ dobra ideja.

NAPOMENA: Nije za Dri Sleeper Eclipse, on ima drugačiji senzor.
  • dimenzije (Š, V, D): 13 x 4 x 15 cm
  • težina: 15 g

Moglo bi Vas zanimati

Recenzije
Napišite recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili kreirajte korisnički račun