Dostava

Dostava od Medical Directa

Kada naručujete od Medical Directa dostava je iznimno jednostavna i pouzdana.

Dostava je potpuno besplatna u cijeloj Hrvatskoj bez obzira na visinu narudžbe. Još jednom: dostava je uvijek besplatna.

Rok dostave u Hrvatskoj je 1 do 2 radna dana. Narudžbe napravljene prije 13 sati predajemo dostavnoj službi isti dan. Narudžbe napravljene poslije 13 sati predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan.

Vaše narudžbe predajemo dostavnoj službi svaki radni dan oko 14 sati. Ako slučajno želite sami preuzeti Vašu narudžbu u našoj poslovnici na adresi Ante Kovačića 31, 10432 Bregana, brzo nas nazovite ili nam napišite mail kako ne bi smo poslali paket.

Kako bi dostava bila što brža, koristimo dostavnu službu GLS koja se pokazala pouzdanom i brzom. Stvarna statistika za 2021. godinu je da je 95,6% paketa koje smo poslali dostavljeno sljedeći radni dan. Ako u Vašoj narudžbi napišete ispravnu mail adresu i broj mobitela primiti ćete email i SMS poruku s očekivanim vremenom isporuke i kontakt brojem dostavljača. Vrijeme isporuke u dogovoru s dostavljačem možete i promijeniti.

Za isporuku proizvoda velikih dimenzija na paletama (električni medicinski krevet, električni skuter ili dizalica za pacijente) koristimo dostavnu službu Gebrüder Weiss koja dostavlja pošiljke u roku 72 sata. Ali uglavnom dođu sljedeći radni dan od narudžbe.