medicaldirect.hr

Klistiranje

Ovdje s pouzdanjem i diskretno možete naručiti set za klistiranje uz besplatnu dostavu za 1 do 2 radna dana u cijeloj Hrvatskoj.

Ako ste se pitali što je uopće klistir (klizma), odgovor je vrlo jednostavan. Klistir je proces ubrizgavanja tekućine kroz analni otvor u područje debelog crijeva kako bi se potpomoglo njegovo čišćenje ili olakšalo pražnjenje.
Njegova primjena nije ograničena samo na bolničko okružje već ga se može primijeniti u puno manje stresnom okolišu kao što je naš vlastiti dom. 
Brojni ljudi ga koriste. Osim što služi u medicinske svrhe za osobe koje imaju problem s pražnjenjem crijeva, on je vrlo moćna terapijska metoda mladosti i dugovječnosti organizma. Oni koji brinu o svom izgledu, redovito ga prakticiraju i kunu se u njegove iscliteljske moći. Osjećaj lakoće i poletnosti nakon kure nitko mu ne može osporiti.

Sam proces je izrazito jednostavan i relativno siguran a preporuča se kao učinkovit način čišćenja crijeva ili rješavanja problema zatvorenosti.

U natavku pročitajte kako se pripremiti i kako primjeniti klistir.

Tekućina za klistiranje je pripravljena kako bi izazvala odnosno bolje reći potakla brzo i jednostavno pražnjenje crijeva. Postoji više vrsta tekućina za klistiranje a mi vam navodimo nekoliko koje je sigurno upotrijebiti kod kuće. .

  • Mlaka destilirana voda s dodatkom limunova soka pomoći će vam pročistiti crijeva i uspostaviti pH ravnotežu u crijevu i biti učinkovit detoksifikator.
  • Mlaka destilirana voda s malo jabučnog octa također će vam pomoći uspostaviti pravilnu pH crijeva ali pomoći kod uklanjanja sluzi iz crijeva.
  • Mlaka destilirana voda pomiješana s čajem od kamilice djelovat će umirujuće i bit će efektivna u procesu čišćenja
Prijenosni komplet za klistiranje | Moretti

Prijenosni komplet za klistiranje | Moretti

150,00 kn -10% 135,00 kn
Besplatna dostava
326 Narudžbi
5
1 Recenzija
Komada na skladištu 77

Medical direct logo

Hrvatska medicinska trgovina

Ured, trgovina i skladište
  • Prudnjaci 26b, HR-10437 Bestovje

Radno vrijeme
  • pon - pet: 08:00 - 16:00
  • sub 9:00 - 13:00

Kontakt
2022 © Medical Direct d.o.o.