Klistiranje

Klistiranje

Ovdje s pouzdanjem i diskretno možete naručiti set za klistiranje uz besplatnu dostavu za 1 do 2 radna dana u cijeloj Hrvatskoj.

Ako ste se pitali što je uopće klistir (klizma), odgovor je vrlo jednostavan. Klistir je proces ubrizgavanja tekućine kroz analni otvor u područje debelog crijeva kako bi se potpomoglo njegovo čišćenje ili olakšalo pražnjenje.
Njegova primjena nije ograničena samo na bolničko okružje već ga se može primijeniti u puno manje stresnom okolišu kao što je naš vlastiti dom.
Brojni ljudi ga koriste. Osim što služi u medicinske svrhe za osobe koje imaju problem s pražnjenjem crijeva, on je vrlo moćna terapijska metoda mladosti i dugovječnosti organizma. Oni koji brinu o svom izgledu, redovito ga prakticiraju i kunu se u njegove iscjeliteljske moći. Osjećaj lakoće i poletnosti nakon kure nitko mu ne može osporiti.

Sam proces je izrazito jednostavan i relativno siguran a preporuča se kao učinkovit način čišćenja crijeva ili rješavanja problema zatvorenosti.

U nastavku pročitajte kako se pripremiti i kako primjeniti klistir.

Tekućina za klistiranje je pripravljena kako bi izazvala odnosno bolje reći potakla brzo i jednostavno pražnjenje crijeva. Postoji više vrsta tekućina za klistiranje a mi vam navodimo nekoliko koje je sigurno upotrijebiti kod kuće.

 • Mlaka destilirana voda s dodatkom limunova soka pomoći će vam pročistiti crijeva i uspostaviti pH ravnotežu u crijevu i biti učinkovit detoksifikator.
 • Mlaka destilirana voda s malo jabučnog octa također će vam pomoći uspostaviti pravilnu pH crijeva ali pomoći kod uklanjanja sluzi iz crijeva.
 • Mlaka destilirana voda pomiješana s čajem od kamilice djelovat će umirujuće i bit će efektivna u procesu čišćenja.
Pogledajte kao Mreža Lista

1 Proizvod

 1. Prijenosni komplet za klistiranje | Moretti
  Ocjena:
  100%
  Narudžbe  (606)
  20,00€
po stranici