Alarmi za noćno mokrenje

Alarmi za noćno mokrenje

Dri Sleeper alarmi za noćno mokrenje po povoljnim cijenama uz besplatnu dostavu u cijeloj Hrvatskoj za 1 do 2 radna dana.
Uređaji koji dijete odvikavaju od piškenja u krevet, a preporučuju ih urolozi širom svijeta, tako i Hrvatske kao najučinkovitiji način rješavanja problema noćnog mokrenja.
Rade na vrlo jednostavnom principu da senzor u gaćicama osjeti vlagu i onda glasno pišti te tako budi dijete. Nakon nekoliko dana ili tjedana, dijete će podsvjesno povezati piškenje s buđenjem i samo se buditi i ići na WC.
Mogu pomoći i starijim osobama koje imaju problema s inkontinencijom.
Razlika između modela DRI Sleeper i DRI Sleeper Eclipse je u tome što jeftiniji model žicom povezuje senzor i glavnu jedinicu, dok skuplji Eclipse bežično komunicira između senzora i glavne jedinice. Oba su uređaje jednako učinkovita, razlika je samo u malo udbnosti i praktičnosti. Eclipse je nešto diskretniji ako se radi o odraslijoj djeci ili osobama.

Noćna enureza najčešće je posljedica nepotunog razvoja veze između refleksa mjehura i mozga, ponekad još i uz neodstatak proizvodnje i ADH hormona (anti-diuretic hormone) po noći. Rezultat toga je da djeca nastavljaju proizvoditi veću količinu urina za vrijeme sna, a njihov mjehur ne šalje signal u mozak za buđenje kad je mjehur pun i treba pražnjenje. Tako kad se mjehur prepuni pražnjenje kreće automatski. Dijete nije lijeno, jednostavno ne dobiva signal za buđenje.

Pogledajte kao Mreža Lista

5 proizvoda

 1. Podloga za inkontinenciju
  Ocjena:
  100%
  Narudžbe  (320)
  21,00€
 2. Alarm za odvikavanje od mokrenja DRI Sleeper®
  Narudžbe  (239)
  88,00€
 3. Rezervni senzor za Dri Sleeper
  Narudžbe  (25)
  28,00€
 4. Rezervni senzor za Dri Sleeper Eclipse
  Narudžbe  (9)
  90,00€
po stranici