Profesionalni inhalator Moretti za bebe, djecu i odrasle

Moretti
Broj narudžbi  (241)
SKU
LTK160
Dostupno: 11 komada
Profesionalni inhalator Moretti namijenjen ordinacijama i obiteljima koje puno koriste inhalator.
84,00€
Besplatna dostava
Dostupno
Naručite u sljedećih za isporuku u
Profesionalni inhalator Moretti namijenjen ordinacijama i obiteljima koje puno koriste inhalator.

Ovo je inhalator vrlo visoke kvalitete i izdržljivosti koji se može koristiti kontinuirano bez potrebe za gašenjem i hlađenjem. Zbog toga je odličan za obitelji s više djece gdje se jedno dijete inhalira za drugim.

Zbog snažnog protoka zraka i posebno dizajnirane visoko kvalitetne čašice za lijek ovaj inhalator omogućuje bržu inhalaciju (0,55ml/min) i manju prosječnu veličinu čestica (2,92µm) nego je slučaj kod većine drugih inhalatora.

Inhalator dolazi s maskama za djecu i odrasle, Fasterjet čašicom za lijek, crijevom za zrak, nastavcima za nos i usta i 3 rezervna filtera za zrak.

Liječenje inhalacijama zašto, kada i kako?

Inhaliranje pomoću inhalatora raspršivača je jedan od najboljih načina liječenja kašlja, bronhitisa i astme. Ne morate na inhalacije ići isključivo u ambulantu, možete sebe ili svoje dijete inhalirati kod kuće u domaćim uvjetima i atmosferi.

Kada se govori o inhalacijama svatko se od nas barem jednom u kućnoj izvedbi inhalirao nad čajem od kamilice s ručnikom preko glave. To je najstariji oblik inhalacije. Postoji više tipova inhalatora no ovdje govorimo o klasičnom kompresorskom inhalatoru.
Kompresorski inhalator raspršivač (nebulizator) je uređaj koji lijekove u tekućem obliku pretvara u aerosol koji se udiše i tako u vrlo sitnim česticama i dopire do najsitnijih dijelova dišnih puteva.

Liječenje inhalacijama uz inhalator preporučuje se kod virusnih i nekih bakterijskih upala dišnog sustava: kod sinuzitisa, nazofaringitisa, laringotraheitisa, upale pluća, suhog i produktivnog kašlja raznog podrijetla.

Inhalatori se koriste kod virusnih upala da bi se olakšali simptomi prehlade do potpunog spontanog oporavka. Zatim, kod nekih bakterijskih infekcija sinusa i većih dišnih puteva, da bismo dopremili antibiotik do tih područja i olakšali dreniranje paranazalnih šupljina. Posebno su učinkoviti u terapiji alergijskih rinitisa, laringotraheitisa i astme.
Inhalacije su pravi izbor kod teškog produktivnog kašlja, gdje je iskašljavanje naporno i isrcpljujuće zbog gustog sekreta. Odrasli ponekad i uspjevaju izbaciti sekret van, ali djeca ne. Zato je inahalotor najbolje moguće rješenje da biste olakšala svojoj djeci, isto tako ubrzali proces ozdravljenja i do nekoliko puta.

Što se stavlja u inhalator?

Razni lijekovi mogu se dodavati u inhalatore i od njih praviti inhalacije. Prvi uvjet je da su tekući, da nisu uljne podloge i da se mogu primjenjivati na respiratornom sustavu u određenim indikacijama.

Najosnovniji vid inhalacije je dodavanje 3ml fiziološke otopine u raspršivač i inhaliranje 15-25 minuta. To predstavlja simptomatsku terapiju koja ima za zadatak vlaženje dišnih puteva kod suhog kašlja i lakih prehlada. No takva terapija je od neprocjenjive važnosti za djecu. Od najmlađih bebica do veće djece.
Inhaliranje nije neugodno. Zapravo je ugodan proces i djeca uglavnom rado sudjeluju u postupkuu inhalacije. Bitno ih je uključiti u proces inhalacije. Ponekad im je dosadno pa se roditelji snalaze tako što ima dopuste da gledaju crtić na televizoru ili mobitelu. Moguće se inhalirati putem maskice ili usnika - usmjeriti paru da dijete udiše ukoliko ima strah od maske.

Fiziološkoj otopini se obično dodaju i drugi sastojci, da bi se djelovalo i na neke druge simptome koji se javljaju tijekom bolesti koje propisuje liječnik, kod djece prema kilaži, a kod odraslih prema simptomima.

VIDEO: bebe koriste inhalator

Profesionalni kompresorski inhalator
 1. klipni kompresor
 2. Kabel za napajanje
 3. Prekidač ON/OFF
 4. Odjeljak za zračni filtar
 5. Fasterjet raspršivač
 6. Cijev
 7. Usnik
 8. Maska za lice za odrasle
 9. Dječja maska ​​za lice
 10. Nosnik
 11. Zamjena zračnog filtra
 12. Sastavljanje inhalatora
 • dimenzije (Š, V, D): 18,8 x 25 x 18,2 cm
 • težina: 1825 g

Detaljne karakteristike:

 • protok zraka: 14 l/min
 • radni protok: 6 l/min
 • maksimalni pritisak zraka kompresora: 361 Psi (250 KPa)
 • radni pritisak zraka: 15 Psi (90KPa)
 • kapacitet čašice za lijek: od 2 do 16 ml
 • maksimalna brzina inhalacije: 0,55 ml/min
 • 80% čestica je manje: od 5 μm
 • kontinuirani rad bez potrebe za hlađenjem
 • maksimalna razina buke: 58 dBA
 • prosječna veličina čestica: 2,92 μm
 • napajanje: 230V, 50 Hz

U kompletu dolazi:

 1. inhalator
 2. Fasterjet čašica za lijek
 3. cijev za zrak
 4. nastavak za usta
 5. nastavak za nos
 6. rezervni filteri (3 kom.)
 7. maska za odrasle i maska za djecu
Detalji
Jamstvo3 godine
EANA971094735

Moglo bi Vas zanimati

Recenzije
Napišite recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili kreirajte korisnički račun