Littmann CORE digitalni stetoskop

3M™ Littmann®
Broj narudžbi  (5)
SKU
LITT-8490
3M™ Littmann CORE digitalni elektronski stetoskop spaja vrhunski ergonomski dizajn s odličnom akustičnom osjetljivošću.
Ovo je najnapredniji Littmann stetoskop koji osim digitalnog pojačavanja zvuka omogućuje i Bluetooth spajanje i analizu na mobitelu.
525,00€
Trenutno nije dostupno

Primite obavijest kada proizvod postane dostupan!

3M™ Littmann CORE digitalni elektronski stetoskop spaja vrhunski ergonomski dizajn s odličnom akustičnom osjetljivošću.
Ovo je najnapredniji Littmann stetoskop koji osim digitalnog pojačavanja zvuka omogućuje i Bluetooth spajanje i analizu na mobitelu.
Littmann brand

Littmann® stetoskopi tvrtke 3M™ su vrhunski instrumenti koje koriste milijuni medicinskih profesionalaca diljem svijeta. Stetoskop igra važnu ulogu ne samo u pregledu, već i prvom dojmu - stetoskop oko vrata medicinskog profesionalca ulijeva sigurnost pacijentu, kao jedan od najosnovnijih ali i najneophodnijih instrumenata za dijagnostiku.

Svaki Littmann stetoskop uvjetovan je dizajnom vodećih principa inovacije i izrade, od najkvalitetnijih materijala i to preciznom manufakturom te visokokonzistentnom razinom kvalitete koje drugi brendovi ne mogu replicirati.

Brojne inovacije poput podesive membrane, tehnologije smanjenja razine buke te spojivosti putem Bluetooth uređaja su proširile i nadogradile namjenu te mogućnosti Littmann stetoskopa iznad svih očekivanja. Littmann stetoskopi su danas svjetski priznati standard po kojem se ocjenjuju ostali brendovi. Ukratko - Littmann je pružao, pruža te će nastaviti pružati najbolju akustiku, inovativan dizajn te izvrsne performanse.

Littmann CORE digitalni stetoskop

Nova klasa jasnoće digitalni stetoskop 3M™ Littmann® CORE odlikuje se izvanrednom akustikom, udobnošću i kvalitetom Littmann kardiološkog stetoskopa poboljšanog moćnom digitalnom tehnologijom. Značajke poput pojačanja do 40 x i aktivnog poništavanja buke mogu vam pomoći u auskultaciji s većim povjerenjem. Stetoskop 3M Littmann CORE povezuje se s Eko softverom na pametnom uređaju za vizualizaciju, snimanje i dijeljenje podataka.

Podignite osluškivanje na potpuno novu razinu

3M Littmann CORE stetoskop prebacuje se između analognog i pojačanog načina slušanja kako biste mogli slušati kako želite tijekom ocjenjivanja. Tehnologija podesive dijafragme — izum tvrtke 3M - omogućuje vam da čujete zvukove različitih frekvencija jednostavnim podešavanjem pritiska na prsnom dijelu. Držite prsni dio laganim pritiskom na pacijenta kako biste čuli zvukove niske frekvencije; pritisnite malo više da biste čuli zvukove više frekvencije. Mekani nastavci za uši prilagođavaju se pojedinačnim ušima za optimalnu udobnost i izvrsnu okluziju zvuka. 3M Littmann CORE stetoskop radi s Eko softverom na iOS i Android uređajima, dajući vam sredstva usklađena sa HIPAA za spremanje i označavanje snimaka od 15, 30, 60 ili 120 sekundi na sigurnoj nadzornoj ploči. Stvorite biblioteku srčanih zvukova za praćenje progresije bolesti ili za edukaciju i sigurno dijelite snimke s kolegama. Stetoskop 3M Littmann CORE može se koristiti s Eko umjetnom inteligencijom (AI) kao pomoć u otkrivanju šumova.

VIDEO: intro - Littmann CORE digitalni stetoskop

VIDEO: korištenje 3M™ Littmann® stetoskopa za pregled pacijenta

VIDEO: korištenje i održavanje Vašeg 3M™ Littmann® stetoskopa

VIDEO: značajke zvuka u auskultaciji pacijenata

 • dimenzije pakovanja (Š, V, D): 17 x 4,5 x 38 cm
 • težina pakovanja: 510 g
 • težina: 232 g

Detaljne karakteristike:

 • primjena: Kardiologija/visoka izvedba
 • premaz prsnog elementa: visoko polirani, strojno obrađeni nehrđajući čelik
 • veličina prsnog elementa: 4,3 cm
 • tehnologija prsnog elementa: dvostrana
 • težina prsnog elementa: 87 g
 • materijal dijafragme: epoksi/stakloplastika
 • vrsta olive: mekane
 • materijal slušalica: zrakoplovne legure širokog promjera/anodizirani aluminij
 • dužina: 68 cm
 • najvažnija ekološka prednost ovog modela: u crijevu ili bilo kojem drugom elementu stetoskopa se ne koriste prirodni lateks ili ftalatski plastifikatori
NAPOMENA: pametni telefon ne dolazi sa stetoskopom.

Preuzmite aplikaciju

Download on the App Store
Get it on Google Play
Detalji
Jamstvo2 godine
EAN707387792367

Moglo bi Vas zanimati

Recenzije
Napišite recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili kreirajte korisnički račun