Grijaće poddeke u dvije veličine

Innoliving
Broj narudžbi  (480)
SKU
INN-GDP
Innoliving dekice pružaju silno ugodno grijanje u krevetu. Samo zamislite, uđete u hladnu sobu i legnete u fini topli krevet.
Već od 59,00€
Besplatna dostava
Dostupno
Naručite u sljedećih za isporuku u
Innoliving dekice pružaju silno ugodno grijanje u krevetu. Samo zamislite, uđete u hladnu sobu i legnete u fini topli krevet.

Grijaća električna poddeka stavlja se na krevet ispod plahte na kojoj spavate kako biste zagrijali krevet kroz zimske mjesece ili npr. prilikom odlaska na mjesto gdje nema grijanja. Ova poddeka ima sigurnosnu zaštitu od pregrijavanja pomoću funkcije automatskog isključivanja.

Odaberite između dvije veličine, jednostruka (150 x 80 cm) ili dvostruka (160 x 140 cm).

Obje grijaće poddeke će Vam pružiti potrebnu toplinu tijekom hladnih dana. S tri predefinirana programa grijanja lako ćete moći odabrati razinu topline koja Vam najviše odgovara.

Sastavni dijelovi

INN_063_jednostruka_grijaca_deka
 1. deka
 2. kontrolna jedinica
 3. odvojivi kabel
 4. led indikator
 5. regulator temperature
 6. pozicija odabira minimalne razine temperature
 7. pozicija odabira srednje razine temperature
 8. pozicija odabira maksimalne razine temperature

KAKO KORISTITI GRIJAĆU DEKU?

Grijaću poddeku koristite samo uz priloženi kontroler. Za povezivanje kontrolera i grijaće poddeke umetnite priloženi konektor u utičnicu na poddeki. Položite poddeku na madrac tako da strana na kojoj se nalazi utičnica za povezivanje kontrolne jedinice bude okrenuta prema madracu. Poravnajte poddeku ako je potrebno; poddeka ne smije biti zgužvana i ne presavijajte ju. Postavite plahtu preko grijaće poddeke i namjestite krevet na uobičajeni način. Za vrijeme uporabe ne smještajte kontroler ispod jastuka ili pokrivača. Prekidač na kontrolnoj jedinici postavite na nulu prije uključivanja uređaja u el. mrežu.

Električnu grijaću poddeku potrebno je uključiti sat vremena prije no što odlazite u krevet i odabrati pri tome željenu temperaturu zagrijavanja. Na primjer: pozicija 1: mala snaga zagrijavanja za osjećaj topline i ugode u krevetu; pozicija 2: srednja snaga kod umjereno hladnog vremena, pozicija 3: velika snaga za intenzivno zagrijavanje kreveta, kada je temperatura prostorije izrazito niska. Za brže zagrijavanje deke odaberite poziciju 3.

Prije odlaska u krevet, ugasite uređaj i isključite ga iz električne mreže.

Kako postaviti i koristiti grijaće deke pogledajte u videu (video je na talijanskom jeziku):

ČIŠĆENJE ODRŽAVANJE I SPREMANJE

INN_grijace_deke_odrzavanje

Prije početka čišćenja odvojite kontrolnu jedinicu od grijaće deke. Ne koristite kemijska sredstva ili čišćenje u kemijskoj čistionici jer mogu oštetiti električne dijelove unutar deke i ugroziti vašu sigurnost. Nikad ne stavljate kontrolnu jedinicu ili kabel za napajanje u vodu ili drugu tekućinu. Deku možete prati ručno i li u stroju za pranje rublja na temperaturi vode od maksimalno 40° C i uz najmanju brzinu centrifuge. Savjetujemo ručno pranje koje će produljiti životni vijek uređaja. Nikada ne sušite deku u sušilici za rublje. Ne cijedite deku gnječenjem ili savijanjem, pustite da se deka osuši na zraku u ravnom položaju bez presavijanje. Ne glača se. Ne odlažite ju dok je vlažna, deka se smije pospremiti ili ponovo koristiti tek kada je potpuno suha. Kada deku ne koristite, pustite ju da se ohladi, nježno savijte i pohranite u kutiju u kojoj je isporučena. Ne pritišćite deku i ne odlažite na nju teške predmete koji je mogu deformirati i oštetiti.

Jednostruka (INN-063)

 • dimenzije (Š, V, D): 80 x 0,5 x 150 cm
 • težina: 910 g

Dvostruka (INN-065)

 • dimenzije (Š, V, D): 140 x 0,5 x 160 cm
 • težina: 1730 g
Detalji
Jamstvo3 godine

Moglo bi Vas zanimati

Recenzije
Napišite recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili kreirajte korisnički račun