Glatka plahta za transfer pacijenta

Timago
Broj narudžbi  (10)
SKU
TTE6102
Dostupno: 3 komada
Glatka plahta za transfer pacijenta najjednostavnije je i najekonomičnije rješenje u tehničkoj pomoći pri kretanju, pomicanju i premještanju pacijenta u krevetu.
50,00€
Besplatna dostava
Dostupno
Naručite u sljedećih za isporuku u
Glatka plahta za transfer pacijenta najjednostavnije je i najekonomičnije rješenje u tehničkoj pomoći pri kretanju, pomicanju i premještanju pacijenta u krevetu.

Glatka plahta za transfer pacijenta korisna je pomoć za obavljanje zadataka premještanja pacijenata u krevet i kao dopuna za obavljanje transfera. Posebne značajke materijala od kojeg su izrađene daju mu super skliske atribute što pomaže njegovateljima da obavljaju svoje poslove s većom lakoćom i sigurnošću, sprječavajući ozljede od naprezanja zbog slabog trenja.

  • glatka plahta za transfer pacijenta najjednostavnije je i najekonomičnije rješenje u tehničkoj pomoći pri kretanju, pomicanju i premještanju pacijenta u krevetu
  • iako je vrlo tanak, materijal je izdržljiv, te vrlo otporan na trganje i rastezanje
  • uz pomoć ove plahte možete bez puno truda pomicati i okretati tešku i inertno ležeću osobu
  • možete rotirati pacijenta iz leđnog položaja na bok (ili obrnuto)
  • lako klizanje štiti njegovatelja od istezanja, naprezanja mišića i drugih ozljeda uzrokovanih čestim izlaganjem teškim fizičkim naporima tijekom njege pacijenta
  • dimenzije (D, Š): 72 x 71 cm
Detalji
EAN8436035357628

Moglo bi Vas zanimati

Recenzije
Napišite recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili kreirajte korisnički račun