Osobna digitalna vaga s analizom tjelesne mase

Momert®
Broj narudžbi  (1183)
SKU
MM5875
Dostupno: 74 komada
Momert MM5875 je dijagnostička vaga koja uz mjerenje težine analizira sastav tijela, mjeri masno tkivo, mišićnu masu, vodu i kosti te izračunava indeks tjelesne mase (BMI)
40,00€
Besplatna dostava
Dostupno
Naručite u sljedećih za isporuku u
Momert MM5875 je dijagnostička vaga koja uz mjerenje težine analizira sastav tijela, mjeri masno tkivo, mišićnu masu, vodu i kosti te izračunava indeks tjelesne mase (BMI)

Osobna dijagnostička digitalna vaga s analizom tjelesne mase omogućava Vam procjenu sastava tjelesne mase te automatski računa udjel masti, vode, mišića, kosti, kao i indeks tjelesne mase računajući prema visini, dobi i spolu. Sada i Vi možete imati vlastitu vagu kakvu imaju nutricionistička savjetovališta i osobni treneri. Ako radite na sebi, pratite svoja postignuća. Obična vaga zna izazvati frustraciju kada nakon upornog vježbanja stanete na nju i vidite da "niste ništa izgubili". Na ovaj način ćete vidjeti razliku u korist mišićne mase što će dati vjetar u leđa da nastavite jer ste na pravom putu. Ženama je posebno naglašeno prekomjerno nakupljanje i zadržavanje kao i otpuštanje vode u tijelu različito kroz mjesec ovisno o menstrualnom ciklusu. Napokon je to vidljivo na ovoj vagi.

Isti je princip za osobe u treningu koje rade na izgradnji mase, kao i za osobe koje žele izgubiti veću količinu masnoga tkiva.

Mjeri ukupnu težinu tijela, težinu masnog tkiva, vode, kostiju, mišićnu masu, BMI (body mass index) i dnevnu potrošnju kalorija.

VIDEO: kako koristiti vagu za analizu tjelesne mase?

  • dimenzije (Š, V, D): 30 x 2 x 30 cm
  • težina: 1580 g

Detaljne karakteristike:

  • vaganje: do 180 kg
  • preciznost: 100 g
  • jedinica mjere: kg/lb/st
  • napajanje: 2 kom CR2032 (uključena)
  • memorija za 10 korisnika
  • površina od sigurnosnog kaljenog stakla
  • najnovija BIA tehnologija mjerenja, mod za sportaše ili normalni način rada, pokazatelj preopterećenja, pokazatelj slabe baterije, automatsko isključivanje
Detalji
Jamstvo2 godine
EAN59973075587522

Moglo bi Vas zanimati

Recenzije
Napišite recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili kreirajte korisnički račun