Aparat za vježbe disanja

Moretti
SKU
ST586
Narudžbe  (273)

Jednostavan uređaj za jačanje kapaciteta pluća nakon operacije pluća ili prebolijevanja respiratornih bolesti uključujući COVID.

150,00kn/19,91€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Besplatna dostava
Naručite u sljedećih za isporuku u
Dostupno
Dostupno: 26 komada

Jednostavan uređaj za jačanje kapaciteta pluća nakon operacije pluća ili prebolijevanja respiratornih bolesti uključujući COVID.

Aparat za vježbanje disanja Kyara

Aparat za vježbe disanja Kyara

Jednostavan i praktičan aparat koji pomaže pacijentu pri oporavku nakon operacije pluća i vraćanju normalnih respiratornih funkcija te kod vježba disanja za sve dobne skupine.

Aparat sadrži tri prozirne komore od koji svaka prikazuje vrijednost udisaja po sekundi: 600, 900 i 1200 cc. Komore, kuglice i cijev s usnikom su izrađene od netoksičnog polipropilena.

Može se koristiti i preventivno kako bi se vježbanjem poboljšao kapacitet pluća posebice u osoba koje su sklone bolestima respiratornog sustava a preporuka je da ga koriste i pušaći.

Aparat za vježbe disanja Kyara sastoji se od slijedećih elemenata:

  • Prozirni središnji dio koji je podijeljen u 3 komore, izrađene od netoksičnog polipropilena (svaka komora prikazuje vrijednost udisaja: 600 cc/sek, 900 cc/sek i 1200 cc/sek)
  • Komore, kuglice i cijev napravljeni od neotrovnog polipropilena

Kako koristiti aparat za vježbe disanja?

  • Prije vježbi disanja, dišite normalno, postavite usnik između usana kojima ga obuhvatite.
  • Kako biste postigli nizak stupanj udisaja zraka, udišite tako da se prva loptica podigne s dna. Održavajte tu poziciju što je duže moguće. Druga i treća loptica trebaju ostati na svojoj inicijalnoj poziciji.
  • Kako biste postigli srednji stupanj udisaja zraka, udišite tako da se prva i druga loptica skroz podignu sa svoje inicijalne pozicije u komorama u kojima su smještene. Treća lpotica treba ostati na svojoj inicijalnoj poziciji.
  • Kako biste postigli maksimalan stupanj udisanja, duboko udišite dokle god se sve tri loptice nisu skroz podigle sa svoje inicijalne pozicije.
  • Maknite usnik iz ustiju i izdahnite. Uzmite kratki predah za kojeg ćete normalno disati.
  • Nakon predaha ponovite vježbu u skladu s uputama Vašeg liječnika.
Moglo bi Vas zanimati
Recenzije
Napišite recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo prijavite se ili kreirajte korisnički račun